Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2, ora 21.00 - Oficial despre accidentul în apropiere de Ostrov Doi copii minori şi un adult, răniţi grav

ro

12 Apr, 2015 16:30 3131 Marime text
 
Cu puţin timp în urmă s-a petrecut un accident la ieşre din oraşul Băneasa, transmit lucrătorii Serviuciul de Ambulanţă Judeţean Constnţa. Trei persoane implicate în evenimentul rutier.

UPDATE 2, ora 21.00

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au transmis datele oficiale despre accidentul din apropierea pădurii Esechioi : „În data de 12.04.2015, în jurul orei 16.23, un bărbat, 38 de ani, din municipiul Călăraşi, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DC42, dinspre loalitatea Esechioi către Ostrov şi din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat“.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui minor de 9 ani, din Ostrov, şi vătămarea corporală uşoară a pasagerilor: un bărbat de  37 de ani şi
un băiat de 11 ani din Ostrov, dar şi a unei fete de 10 ani, din Călăraşi.

UPDATE, ora 18.05
Evenimentul s-a produs în apropiere de pădurea Esechioi pe un drum lăturalnic, în aprpiere de localitatea Ostrov. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un parapet. În maşină se aflai trei copii şi un adult. „Doi dintre minori au fost grav răniţi şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Adultul, deşi rănit de asemnea, a refuzat să plece de la locul accidentului cu ambulanţa pentru investigaţii medicale amănunţite“, au declarat reprezentanţii SAJ Constanţa pentru ZIUA de Constanţa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii