Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănțeni, reținuți de jandarmi pentru etnobotanice

ro

02 Jan, 2014 11:30 1027 Marime text
          Miercuri, 01 ianuarie a.c., ora 20.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, zona Boema, a observat doi bărbaţi care-şi confecţionau ţigarete şi au început să se agite la vederea militarilor. Au făcut la „stînga-mprejur” şi au mărit pasul. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Asupra lui F.T, de 31 ani, din Constanţa, au găsit în buzunarul de la pantaloni, unsprezece plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde.

           La cel de-al doilea, D.T., de 27 ani, din Constanţa, au găsit în buzunarul interior de la geacă, alte şase pliculeţe cu aceeaşi substanţă.

Cei doi, au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.

Celor doi, le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele 17 plicuri descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

            Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii