Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănţeni, printre exemplele negative ale Poliţiei Române

ro

13 Mar, 2012 01:13 1001 Marime text
În ziua de 9 martie a.c., Direcţia Rutieră – I.G.P.R. şi Regia Autonomă - Registrul Auto Român, au organizat o acţiune comună, la nivel naţional, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor de transport în regim de taxi.
   
În judeţul Constanţa a fost depistat un conducător auto 47 ani, din municipiul Constanţa, conducând un autoturism, având un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul. De asemenea, odată cu verificarea documentelor prezentate de cel în cauză s-a observat faptul că permisul de conducere prezenta urme de contrafacere, peste categoria “A” aplicându-se o folie transparentă, cu categoria ,,B”, categorie nedeţinută legal de conducătorul vehiculului. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală. 
Tot în judeţul Constanţa a fost depistat un bărbat de 31 ani, din municipiul Constanţa, conducând un autoturism aparţinând unei societăţi ce are ca principal obiect de activitate transportul de persoane în regim de taxi, având defecţiuni grave la mecanismul de direcţie. A fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 99 alin.1 pct. 18, din O.U.G. nr. 195/2002 fiindu-i reţinut şi certificatul de înmatriculare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii