Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi cetăţeni din Moldova, cercetaţi pentru contrabandă, la Tulcea

ro

07 Nov, 2014 10:07 2043 Marime text
Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, au identificat doi bărbaţi care ofereau spre comercializare, dintr-un autoturism marca Toyota Avensis, înmatriculat în R. Moldova, piese şi accesorii pentru ceas.
 
Potrivit poliţiştilor, sub suspiciunea că bunurile oferite spre vânzare ar putea fi contrafăcute, poliţiştii de frontieră i-au legitimat pe cei doi bărbaţi. Astfel, s-a stabilit că ambii bărbaţi, de 53, respectiv 43 de ani, sunt cetăţeni domiciliaţi în Republica Moldova. Oamenii legii susţin că cei doi au venit în ţara noastră cu scopul de a comercializa produse contrafăcute ce prejudiciază titularii unor mărci celebre de ceasuri.
 
Întreaga cantitate de marfă, 46.277 de accesorii precum baterii, curele şi carcase pentru ceas, în valoare de 18.685,9 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii