Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la foc automat Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt de motorină din TIR-uri

ro

12 Aug, 2015 13:25 1299 Marime text
 
Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa au efectuat, ieri, patru percheziții domiciliare la persoane suspectate de furturi repetate de combustibil din TIR-uri, din judeţele Constanţa şi Călăraşi. Poliţiştii au beneficiat de sprijinul colegilor de la Secţiile 2 şi 4 din municipiul Constanţa şi a celor din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale şi Serviciului Acţiuni Speciale. În timpul acestor percheziţii, oamenii legii au descoperit un autoturism în care existau urme de produse petroliere şi 400 de litri de motorină.
În urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Călăraşi şi cei ai Serviciului de Poliţie Autostrăzi din cadrul I.G.P.R., oamenii legii din Constanţa au stabilit că, în noaptea de 10/11.08.2015, la km 88 de pe Autostrada A 2, din rezervoarele a două autotrenuri, persoanele în cauză ar fi sustras cantitatea de motorină identificată în Constanţa.
Faţă de doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei cu propunere de arestare preventivă. În cauză, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii