Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați au evadat, din secția 19 de Poliție București. I-aţi văzut?

ro

07 Mar, 2016 12:53 1680 Marime text
 
Două persoane arestate preventiv au evadat, ieri, din curtea de aer a Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a Secției 19 Poliție. Potrivit Poliţiei Române, este vorba despre Grosu Costel și Tulli Renato Marius, încarcerați în baza mandatelor de arestare preventivă privind infracțiunea de furt calificat și respectiv infracțiuni informatice.

Poliția Capitalei a făcut apel la cei care pot da informații cu privire la locația în care se află cei doi bărbați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment.
 
Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reținut opt persoane, cetățeni români și moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM aparținând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania și Rusia. Printre cei reținuți se număra și Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii