Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DO DAY Angajaţii Heineken România, voluntari pe şase șantiere din București și din țară

ro

11 Sep, 2014 15:44 2128 Marime text
Habitat for Humanity România va găzdui, sâmbătă, peste 250 de voluntari, angajați ai companiei Heineken România, pe șase șantiere din București și din țară.

Sub îndrumarea specialiștilor de la Habitat for Humanity România, cei peste 250 de angajați vor realiza lucrări de construcție și reabilitare pentru familii și copii în nevoie din București, Jucu, Comănești, Caracal, Oradea și Ploiești.  Iniţiativa DO DAY este cea mai mare acțiune de voluntariat în construcţii a unei companii, desfăşurată într-o singură zi pe șantierele Habitat for Humanity România. Totodată, Do Day face parte din Agenda de sustenabilitate a Heineken, Brewing a Better Future, prin care aceasta susţine, printre altele, şi comunităţile locale în care compania îşi desfășoară activitatea.

„În fiecare an, pe șantierele Habitat for Humanity România vin în jur de 800 de voluntari din marile corporaţii. Aceștia muncesc pe șantierele Habitat for Humanity România, își acoperă toate costurile logistice (cazare, masă, transport, recreație și administrative) și, în plus, vin cu o donație consistentă pentru sprijinirea nevoii de locuire decentă în România. Voluntarii pe șantierele Habitat for Humanity România nu au nevoie de abilități speciale. Ei sunt coordonați pas cu pas de către echipele de specialiști ai organizației”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi opiniei publice.
 
Heineken este cel mai mare producător de bere din Europa şi ocupă locul 3 în lume în ceea ce priveşte volumele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii