Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Reacţia Primăriei Constanța Exclusiv. DNA, în control la Poliția Locală Constanța (galerie foto+video)

ro

30 Sep, 2016 14:44 7252 Marime text
La aceste momente, potrivit surselor noastre, angajați ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) s-ar afla în sediul Poliției Locale, de pe strada Amzacea, din Constanța.
Facem precizarea, că până în aceaste momente, nu am reușit să obținem un punct de vedere de la reprezentații Poliției Locale, cu privire la presupusa acțiune DNA. 

UPDATE 3, ora 17.24

“În cursul acestei zile, procurori ai Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au efectuat o percheziție la sediul Direcției Poliției Locale, din strada Amzacea nr.13.
 
Polițiștii locali au pus la dispoziția procurorilor toate documentele solicitate.
 
Primăria Municipiului Constanța, prin conducătorul instituției, sprijină orice demers al justiției care sancționează încălcări ale legislației atât de către personalul din aparatul propriu, cât și de către cel din cadrul instituțiilor și direcțiilor subordonate.
 
Orice alte documente care vor fi solicitate de DNA în vederea efectuării cercetărilor specifice vor fi puse, de îndată, la dispoziție”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa remis ZIUA de Constanţa.

UPDATE 2, ora 15.10

În urmă cu câteva minute, angajaţii DNA au părăsit sediul Poliţiei Locale. Au ridicat o serie de documente. Dosarul este instrumentat de procurorul Andrei Bodean, procuror al DNA Constanţa.

UPDATE 1, ora 15.00

Acest control vizează activitatea Corpului de Control.
 
Revenim cu detalii. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii