Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Distincție din partea IGPR pentru primul comandant al IPJ Constanța de după Revoluția din 1989, col (r) Ion Ciucur (galerie foto)

ro

18 Feb, 2019 11:47 3090 Marime text
Colonelul (r) Ion Ciucur, ultimul comandant al Miliției Județului Constanța și primul comandant al IPJ Constanța de dupa revoluție a primit din partea actualului comandant al IPJ Constanța, comisar șef Constantin Dancu, distincția de Rezervist de onoare gradul II, oferită de IGPR. 

Emoționat de ceremonia la care a participat la sediul IPJ Constanța, col. (r) Ion Ciucur a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care le mulțumește celor care s-au gândit la el după aproape 30 de ani de când a ieșit la pensie. 

”După aproape 30 de ani de cănd am ieșit la pensie, mă aflu în biroul în care am lucrat, eu, cel mai vechi Inspector Șef de Poliție în viață care a ocupat 5 ani fotoliul din acest birou, față în față cu actualul Inspector Sef, domnul cms.sef de poliție Constantin Dancu la ceremonia înmânării DISTINCȚIEI rezervist de onoare gradul II, conferită de Inspectoratul General al Poliției. Pentru că n-am putut să merg la București pentru înmânare festivă, distincția a fost trimisă aici, unde domnul Dancu, un om cu suflet mare care poartă un respect deosebit rezerviștilor, a ținut să mi-o înmâneze festiv și să mă felicite.Mulțumesc domnule Inspector Sef, cms. șef Constantin Dancu!” - se arată în mesajul transmis de Ion Ciucur. 


Sursa foto: Facebook/Ion Ciucur
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii