Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuții în contradictoriu pe tema Portului Constanța, în Parlamentul României

ro

11 Jun, 2014 22:26 2712 Marime text
Reprezentanții organizației patronale „Operatorul Portuar” s-au deplasat ieri la Parlamentul României. Aceștia au avut o întâlnire cu membrii comisiei de industrii și servicii. Amintim că întâlnirea a fost convocată la cererea operatorilor portuari.

Delegația operatorului a fost condusă de omul de afaceri care deține firma Grup Servicii Petroliere, Gabriel Comănescu. Alături de el s-a aflat Corneliu Idu, dar și președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare, Mircea Burlacu.

Potrivit Reporterntv, operatorii portuari au invocat faptul că municipalitatea nu ar trebui să mai primească acțiuni suplimentare la APMC pentru că portul ar fi fost construit și de locuitorii din alte zone. În urma acestei afirmații, președintele comisiei pentru industrii Iulian Iancu a intervenit, afirmând: „Vă rog, deviem. Discuția trebui să fie una tehnică legată de un anume subiect. Vă rog să ne axăm pe întrebări și răspunsuri concrete ca să știm ce poziție luăm în cazul în care Guvernul ne trimite un act normativ“.

Aflat la ședință, viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, le-a transmis celor din organizația „Operatorul Portuar” că intențiile municipalității sunt de a dezvolta Portul.

Viceprimarul Constanței le-a transmis celor din comisie și că 85.000 de constănțeni au semnat că sunt de acord cu tranferul a încă 13 la sută din acțiuni către Consiliul Local, scrie Reporterntv. De asemenea, un dosar cu semnăturile invocate le-a fost prezentat parlamentarilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Valentin 11 Jun, 2014 23:15 Nu le mai ajung taxele de protectie pardon promovare a santierului Mamaia