Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul medical SCJU Constanța, Bogdan Obadă, despre starea tinerilor spulberaţi pe trecere, în Mamaia

ro

27 Aug, 2018 15:43 4645 Marime text

Doi tineri din Vaslui, o fată de 15 ani și un băiat de 18 ani, au fost spulberați de un autoturism pe o trecere de pietoni din stațiunea Mamaia. Tinerii lucrau în staţiunea Mamaia pe perioada verii. Conducătorul autoturismului care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de poliţişti.

Directorul medical SCJU Constanța, Bogdan Obadă, a vorbit despre starea celor doi.
 

"În cursul nopții au fost aduse în Urgență două victime ale unui accident rutier, ei fiind pietoni. Este o fată în vârstă de 15 ani, cu fractură de bazin, traumatism toracic. Este internată la Terapie Intensivă,  la Chirurgie Pediatrică, este colaborantă. Și un băiat de 18 ani, cu fracturi de oase faciale și fractură deschisă de antebraț. A fost operat la antebraț în cursul nopții. Și el este conștient, dar amândoi sunt sedați pentru că au suferit politraume violente. Să sperăm că vor evolua cum trebuie", a declarat directorul medical SCJU Constanța, Bogdan Obadă.





Citeşte şi: Imagini șocante. Cum s-a petrecut accidentul din stațiunea Mamaia. Doi tineri, spulberați pe trecere. Șoferul, depistat (video)

UPDATE. Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. Două persoane lovite pe trecere. Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii