Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul general al CNADNR, despre autostrada A2 și podul de la Agigea

ro

04 Apr, 2016 19:54 1404 Marime text
 
Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor a declarat astăzi că pe parcursul sezonului estival, traficul rutier nu va fi restricționat pe autostrada A2, iar lucrările de reparații, estimate la 42 de milioane de lei, nu vor reprezenta o cârpire a gropilor care apar în fiecare an, ci o remediere de durată, pentru zeci de ani.
 
„Pe autostrada A2 au apărut o serie de probleme pe un sector de drum mai vechi, care apar în fiecare an. Am întreprins acțiuni de identificare a fondurilor pentru o remediere de durată, pentru zeci de ani, respectiv 42 de milioane de lei. Trebuie să se parcurgă niște etape prevăzute de lege (...) Nimeni din companie nu a spus că lucrările încep mai devreme de septembrie. Deci este vorba de dezinformare intenționată și constantă. În sezonul estival nu se va restricționa traficul”, a explicat Cătălin Homor.
 
De asemenea, acesta a vorbit și despre podul de la Agigea despre care a precizat că în cazul în care se închide, există noul pod, care presupune o lungire a traseului cu doar 700 de metri. Homor afirmă că în această situație este vorba de o problemă istorică, având în vedere că din 2011 se lucrează la acel pod.
 
„Facem un audit să vedem ce facem cu acest contract”, a completat directorul general al CNADNR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii