Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Anamaria Ciobotaru, despre toxiinfecţia de la Colegiul Pedagogic Elevii nu vor servi temporar masa la cantină

ro

31 Oct, 2013 15:58 1780 Marime text

În cursul zilei de ieri, 161 de elevi ai Colegiului nostru au servit masa în Cantina instituţiei. Câţiva dintre aceştia au acuzat stări de vomă.

„În dimineaţa aceasta, Colegiul a sesizat Direcţia Sanitar Veterinară pentru prelevarea probelor de mâncare gătită, folosită ieri, precum şi a produselor în stare nepreparată. Până la aflarea rezultatelor, elevii Colegiului nu vor mai servi masa la cantină.

Menţionăm că acest eveniment este singular, Colegiul manifestând o grijă deosebită pentru condiţiile igienico-sanitare ale Cantinei. Ieri, reprezentanţi ai Igienei Şcolare din cadrul SANEPID au fost prezenţi, independent de acest eveniment, pentru efectuarea testelor în cantina Colegiului şi a controlului de fond .

Din informaţiile pe care le avem în acest moment  de la  Direcţia de Sănătate  Publică, Direcţia Sanitar Veterinara şi de la Spitalul de Boli Infecţioase,  5 elevi ai Colegiului  s-au prezentat la Spitalul de boli infecţioase, niciunul nefiind internat la aceasta oră. Din cei 161 de consumatori , astăzi au absentat 36 de elevi”, a precizat directorul unităţii de învăţământ Anamaria Ciobotaru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii