Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directoarea unei şcoli, acuzată că a bătut o secretară

ro

30 Jul, 2018 21:43 1746 Marime text
Directoarea unei şcoli din Târgu Jiu este acuzată de secretara unității de învățământ că a lovit-o. Sesizarea a fost trimisă Inspectoratului Școlar Județean Gorj, care a început o anchetă.
 
„Inspectoratul Școlar Județean Gorj a fost sesizat de către un angajat al școlii Pompiliu Marcea că a fost agresată, lovită cu niște foi de către directorul școlii. Pentru a cerceta acest presupus abuz a fost înființată o comisie care s-a deplasat la la Școala Pompiliu Marcea. Pe camerele de înregistrare nu se observă înregistrări care să susțină vinovăția doamnei directoare. Ancheta este în desfășurare și încercăm să gestionăm cu înțelepciune situația", a spus Georgeta Popescu, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, potrivit igj.ro.

Directorul unității de învățământ, Rozica Pătrășcoiu, neagă acuzațiile și spune că este implicată în astfel de evenimente tocmai atunci când are loc evaluarea anuală a directorilor. Și anul trecut, aceasta a fost acuzată că ar fi lovit mai mulți elevi.

Polițiștii și inspectorii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au făcut cercetări însă nu au găsit dovezi care să o încrimineze pe directoare, scrie România TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii