Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diplomă de excelenţă pentru preşedintele UDTR din partea Consulului General al Chinei la Constanţa

ro

25 Mar, 2015 12:53 2180 Marime text
Preşedintele UDTR, Osman Fedbi a primit, ieri, o diplomă de excelenţă din partea ES Su Yanwen, Consul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa.

Aşa cum a declarat Consulul General, Su Yanwen diploma a fost conferită, „în semn de înaltă apreciere pentru contribuţiile sale importante aduse la dezvoltarea şi întărirea relaţiilor de prietenie între cele două popoare, ale Chinei şi României”.

Evenimentul a avut loc la Consulatul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, în prezenţa noului Consul al Chinei, Du Shunyi, a soţiei Consulului General Su Yanwen, Zhen Shuqin dar şi a secretarului general al Uniunii Democrate Turce din România, Ervin Ibraim.



Preşedintele UDTR Osman Fedbi a declarat: „ A fost o onoare pentru mine să primesc o diplomă de excelenţă din partea unui diplomat chinez acreditat la Constanţa. Acest lucru certifică încă o dată, bunele relaţii de colaborare pe care România le are cu China şi demonstrază că şi comunitatea turcă din ţara noastră are o contribuţie importantă la dezvoltarea şi consolidarea acestor legături prin implicarea în diferite proiecte comune. Îi mulţumesc pe această cale domnului Consul General Su Yanwen şi îl asigur de înalta mea consideraţie”.

Preşedintele Osman Fedbi a mai primit la începutul acestui an o plachetă din partea Consulului General al Republicii Turcia la Constanţa, Ali Bozçalışkan, în semn de mulţumire pentru bunele relaţii de colaborare, în realizarea unor proiecte în parteneriat între instituţiile pe care le reprezintă, în anul 2014.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii