Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din lipsă de cvorum Camera Deputaţilor nu a votat cererea de încuviințare a arestării lui Diniţă

ro

27 Oct, 2014 18:22 1512 Marime text
Camera Deputaţilor nu a avut cvorum, astăzi, pentru continuarea şedinţei, în care urma să fie votată cererea de încunviințare a arestării deputatului Ion Diniță. Cu puțin timp înainte, deputații au votat secret cu bile, cu 223 de voturi "pentru" şi 30 "împotrivă", ca Marian Neacșu să ocupe funcţia de vicepreşedinte al acestui for legislativ.

„Sunt 152 de persoane în sală, nu este cvorum, pe cale de consecinţă declar închisă şedinţa, nu este cvorum, ne vedem săptămâna viitoare, marţi, 4 noiembrie, la ora 15,00”, a precizat Valeriu Zgonea, informează Mediafax.

De asemenea, și în urmă cu o săptămână, Camera Deputaţilor şi-a suspendat lucrările din lipsă de cvorum, fără a se pronunţa asupra cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ion Diniță.
 
Amintim că, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) cer aviz de la Camera Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi a propunerii de arestare preventivă a deputatului Ion Diniţă - acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi dare de mită în dosarul preşedintelui CJ Braşov, Aristotel Căncescu.

Surssa foto: newsbv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii