Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din culisele chefului patronat de şeful statului la aniversarea absolvirii Academiei Ce s-a mâncat şi ce muzică s-a ascultat la petrecerea preşedintelui Băsescu (Video)

ro

28 Aug, 2011 18:38 3372 Marime text

basescum.jpgSeara trecută, la vila de protocol de la Neptun, preşedintele Traian Băsescu s-a distrat alături de colegii lui de Academie, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la absolvire.

„O petrecere frumoasă, elegantă" şi un Băsescu neschimbat, „acelaşi coleg de gaşcă" - aşa au descris cei prezenţi evenimentul. Şeful statului a venit însoţit de soţie, Maria, dar şi de cele două fiice, Ioana şi Elena. Meniul a fost diversificat şi a cuprins, printre altele, friptură de miel, dar şi de pui, roşii, castraveţi, brânză şi caşcaval, fructe autohtone, dar şi un mult lăudat cozonac de Murfatlar, „bun şi pufos". Festinul a culminat cu un tort de ciocolată pe care scria „la mulţi ani promoţiei 76". Cei prezenţi au dansat pe muzica formaţiei de la Cabana Schiorilor din Sinaia, care a fost foarte apreciată. „Pentru noi era o formaţie no name, dar au fost extraordinari. Ne-au cântat până şi Treceţi batalioane române Carpaţii şi a fost un moment foarte impresionant. Au cântat foarte frumos, nişte fete normale, foarte talentate, fără silicoane cum vezi pe la televizor. Foarte, foarte frumos". Petrecerea „s-a spart" în jur de 12.00, 12.30; însă colegii de Academie au promis că se vor întâlni şi la anul, aşa cum le este obiceiul. Dintre cei care nu au fost colegi de Academie Navală cu preşedintele Băsescu, însă au fost invitaţi la petrecere s-au numărat Dorel Constantin Onaca şi Gheorghe Saricu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 28 Aug, 2011 15:54 ce au mincat si pensionarii-o cana cu ceai si unt