Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza unui șofer băut a avut loc un accident în lanț

ro

04 Apr, 2016 22:27 1488 Marime text
 
În această seară în județul Sibiu cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe DN 1 după ce un şofer băut a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea.
 
„Accidentul s-a produs pe fondul stării de ebrietate a şoferului, alcolemie de 0,69, care într-o curbă a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar”, a spus Luciana Balteş, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, notează romaniatv.net.
 
Același sofer băut a mai provocat și ieri seară un accident, însă a fost vorba doar despre o tamponare, moment în care a fost prins de polițiști tot bău la volan.
 
„Pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism parcat pe partea stângă a sensului său de mers. În urma accidentului s-au înregistrat doar pagube materiale. La testarea cu aparatul etilotest a şoferului s-a dovedit că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, rezultatul testării fiind de 0,81 miligrame alcool pur în aerul expirat”, a mai afirmat Luciana Balteş, pentru news.ro.
 
Acum, bărbatul este cercetat pentru ambele accidente rutiere, provocate în 24 de ore pe fondul consumului de alcool. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii