Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza unor bănuieli, un tânăr a fost omorât în bătaie

ro

26 Oct, 2015 19:53 1018 Marime text
Se spune că ardelenii sunt oameni molcomi. Ei bine, se pare că au și ei momentele lor de furie. În fața unui bar din localitatea clujeană Tritenii de Jos a avut loc o bătaie. Victima a fost un bărbat, în vârstă de 34 de ani. Conflictul a izbucnit între trei persoane în fața localului respectiv, în jurul orei 12:30. 
Din câte se pare, doi bărbați, tată și fiu, proprietarii unui depozit de furaje, incendiat cu o seară înainte, i-ar fi reproșat tânărului de 34 de ani faptul ca a provocat incendiul intenționat. De la asta a pornit, se pare totul.
Cei doi bărbaţi l-au lovit pe tânăr în mod repetat cu diverse obiecte contondente. În urma rănilor suferite, tânărul de decedat. Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi agresori, aceştia fiind conduşi la secţia de poliţie pentru audieri.
Oamenii legii continuă însă cercetările în acest caz, pentru a se stabili exact cauzele ce au dus la un astfel de eveniment nefericit. Cei doi bărbaţi sunt acum cercetaţi pentru omor şi riscă să petreacă mulţi ani în spatele gratiilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii