Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din cauza ambuteiajelor pe mai multe străzi din Cernavodă se va circula pe sens unic

ro

30 Aug, 2012 17:36 1681 Marime text

Începând din luna septembrie, segmente de drum ale străzilor Anghel Saligny, Avram Iancu, Unirii şi Mihai Eminescu din Cernavodă vor intra în regim de sens unic. Măsura a fost luată în urma implementării unui proiect ce are ca scop fluidizarea traficului rutier din oraş, pregătit de autorităţile locale.

Ideea întocmirii unui proiect de fluidizare a traficului a venit în urma sesizărilor primite de la şoferi, care reclamau că în mai multe zone ale oraşului se creează ambuteiaje, în special după orele 16.00.

Reprezentanţii Primăriei Cernavodă, în colaborare cu Serviciul Rutier au încercat să găsească soluţii care să diminueze aceste probleme. Pe lângă fluidizarea traficului, introducerea sensurilor unice oferă şi soluţii pentru noi locuri de parcare.

Maşinile vor putea fi parcate pe ambele laturi ale străzii, fără ca traficul rutier să fie obstrucţionat.

Noile indicatoare cu Sens Unic vor fi amplasate în luna septembrie.

De la aceeaşi dată se schimbă şi prioritatea de trecere pe unele străzi din oraş şi se vor amplasa indicatoare acolo unde acestea lipsesc.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/pe-mai-multe-strazi-din-cernavoda-se-va-institui-restrictia-de-circulatie-pe-un-singur-sens-video/ 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii