Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 2017, aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă pe anumite sisteme de operare

ro

28 Feb, 2016 18:53 2515 Marime text
 
Aplicația mobilă de mesagerie WhatsApp a împlinit recent șapte ani de funcționare și are peste un miliard de utilizatori activi. Potrivit theverge.com, reponsabilii platformei au transmis pe blogul oficial că aplicația nu va mai fi disponibilă de anul viitor pe dispozitivele mobile BlackBerry și Nokia care utilizează sistemele proprii de operare.
 
Această decizie se aplică inclusiv recentei versiuni a sistemului de operare BlackBerry 10 OS pentru dispozitivele companiei canadiene de telefonie mobilă, dar și versiunilor S40 și S60 ale sistemului de operare Symbian, Android 2.2 și Windows Phone 7.1, toate acestea întâlnite pe dispozitivele mobile Nokia.
 
Cei de la WhatsApp transmit utilizatorilor de Android sau Windows că până la finalul anului au posibilitatea să își actualizeze sistemele de operare de pe dispozitivele lor mobile la versiuni mai noi pentru că altfel la finalul anului serviciul va fi oprit pentru sistemele de operare indicate, scrie Agerpres.
 
Anterior, BlackBerry a lansat modelul de telefon ''Priv'' cu un sistem de operare Android care face mai facil accesul la Google Play. WhatsApp, care face parte din 2014 din portofoliul de companii al Facebook, a fost lansat în 2009.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii