Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Percheziții într-un dosar de trafic de droguri. Zeci de persoane, audiate

ro

19 Mar, 2019 15:34 1132 Marime text
În cursul zilei de 19.03.2019, procurorii DIICOT-B.T. Buzău împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 28 de percheziții domiciliare, pe raza judeţelor Buzău, Vrancea, Galați şi Iași, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna noiembrie 2018 şi până in prezent, un număr de 24 de suspecţi au actionat, in mod coordonat, în vederea aprovizionarii cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive sau cu droguri de risc – cannabis, produse pe care ulterior le-au comercializat cu precadere pe raza judeţelor Buzau şi Vrancea.

 La sediul DIICOT-B.T.Buzău au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 24 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul structurilor de combatere a criminalităţii organizate Ploieşti, Galaţi, Iaşi, Vrancea şi Dâmboviţa, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău, precum și jandarmi din Ploieşti și Buzău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii