Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Dealer de droguri, prins în flagrant

ro

26 Sep, 2016 15:22 2142 Marime text
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galați  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi au procedat sâmbătă la depistarea în flagrant a inculpatului M.G.V., în timp ce acesta a tranzacţionat cantitatea de aproximativ 410 grame de cannabis.
 
În timpul  percheziţiei de la locuința suspectului a fost găsită şi ridicată cantitatea totală de 31 kg, substanţele vegetale în diferite forme de dezvoltare (plante întregi, muguri, etc.)
 
În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna aprilie 2016, inculpatul M.G.V. a luat hotărârea infracţională de a înfiinţa o cultură outdoor de cannabis pe raza localitatea Slobozia Conachi din judeţul Galaţi sens în care a procurat, din mediul on-line, seminţe de cannabis în valoare de 606,36 lei, spun procurorii.
 
Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că, în urma achiziţionării semințelor de cannabis, inculpatul a realizat o cultură de cannabis pe raza comunei Slobozia Conachi şi, după înfiinţarea culturii, inculpatul a fost nevoit să aştepte ca respectiva cultură să ajungă la maturitate.
 
În luna iulie 2016, inculpatul M.G.V. a luat legătura cu diverse persoane, indicându-le acestora că era în măsură să înceapă vânzarea de droguri de risc, preţul pentru o doză fiind de 35-40 lei/gramul, se arată în comunicatul DIICOT.
 
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ca mai apoi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(foto ilustrativ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii