Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT. Bărbat prins în flagrant în timp ce transporta droguri. Marfa, achiziționată din Constanța

ro

15 Dec, 2017 16:00 2984 Marime text
La data de 14.12.2017 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Ștefan Daniel zis  „Dan Turcu”,  pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Procurorii DIICOT – B. T. Călăraşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călăraşi , la data de 14.12.2017, au realizat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului Ștefan Daniel ce transporta produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, achiziționate din municipiul Constanța, pe care intenționa să le comercializeze în județul Călărași.

În autoturismul celui în cauză, au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 171,3 grame de fragmente vegetale (produse susceptibile a avea efecte psihoactive), 9,8 grame de pulbere albă (produse susceptibile a avea efecte psihoactive), un cântar de precizie, un pachet cu 1.000 de pliculețe transparente și 4.200 de lei.                          

Ulterior prinderii în flagrant delict,  au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în judeţul Călăraşi.

În urma perchezițiilor, au fost găsite şi ridicate 59 de pliculețe transparente cu fragmente vegetale, în greutate totală de 17,54 grame și alte 11,4 grame de produse cu efect psihoactiv sub formă de fragmente vegetale, precum și suma de 1650 Euro.

La data de de 15.12.2017 Tribunalul Călăraşi a dispus arestarea preventivă a  inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Călărași și al jandarmilor.

”Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.”, menționează procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii