Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Dumitrescu versus Iulia Vantur. Care ti se pare ca s-a imbracat mai bine la evenimentul „Hot Shorts”? (video)

ro

21 Aug, 2012 18:42 2338 Marime text
diana-dumitrecu.jpgTrei dintre cele mai apreciate productii romanesti de scurt-metraj s-au adunat in conceptul Hot Shorts. La premiera crezi au fost prezente Diana Dumitrescu si Iulia Vantur.

Diana Dumitrescu a purtat o rochie in stil retro, inspirata din moda anilor 60 si balerini negri.

Spre deosebire de ea, Iulia Vantur a preferat sa poarte o tinuta foarte moderna si nonconformista - o pereche de pantaloni negri si pe deasupra un gen de rochie gri. Si Iulia a renuntat la tocuri in favoarea unor sandale foarte comode.

In „Hot Shorts", trei regizori tineri si talentati aduc pe marile ecrane aproape doua ore de filme de esenta tare, cu o distributie de exceptie si trei genuri diferite. Aveti "Tatal meu e cel mai tare", un action movie al lui Radu Potcoava. Aveti "Bora Bora", o drama a lui Bogdan Mirica. Si aveti "In film la nasu'", o comedie a Cristinei Iacob, cu Florin Calinescu si Diana Dumitrescu.

Pe linga distributia de exceptie, proiectul "Hot Shorts" promite si o experienta cinematografica unica. Aduce impreuna trei povesti romanesti, originale, a caror valoare a fost deja confirmata la festivalurile internationale iar dragostea pentru film poate readuce in inima spectatorilor tineri acea emotie pe care fiecare dintre noi a simtit-o la intilnirile romantice din adolescenta

Sursa: Acasatv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii