Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGA. Bărbați, reţinuţi după ce au încercat să mituiască un polițist

ro

11 Oct, 2018 14:15 945 Marime text
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș au prins în flagrant două persoane după ce au oferit unui agent de poliție din cadrul I.P.J. Mureș – Secția nr.2 de Poliție Rurală Band, cu titlu de mită, suma de 150 de euro.

Cei doi au oferit banii pentru ca polițistul să dea o soluție de clasare într-un dosar penal în care unul dintre ei era cercetat pentru conducere fără permis.

În fapt, la data de 27.09.2018, un agent de poliție a formulat denunț la sediul Serviciul Județean Anticorupție Mureș, din care reieșea faptul că M.A., de 33 ani și F.J., de 40 ani, i-au oferit o sumă de bani în scopul menționat.

Sesizarea a fost înaintată de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, la data de 10.10.2018 fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reținerii pe 24 de ore față de ambele persoane sub aspectul comiterii infracțiunii de dare de mită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii