Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri incredibile. Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, agresată în parcare. Ce a declarat avocatul acesteia într-o emisiune TV

ro

01 Jul, 2018 14:51 2614 Marime text
Avocatul Alina Vicol a vorbit la Antena3 despre agresiunea îndreptată împotriva Alinei Bica, după ce a plecat din România.
 

”Spun doar atât, nu a fost tâlhărită, nu i s-a furat nimic, a fost călcată în picioare cu bestialitate într-o parcare. A spus că nu vrea să aibă soarta lui Crivăț. Este halucinant, dar este adevărat. Trăim într-o țară unde câteodată nu dorim să vedem lucrurile care se întâmplă. Anul trecut s-a întâmplat. Nu pot spune unde, pentru că nu am acordul doamnei Bica. La un moment dat, poate va vorbi, pentru că are multe de spus. Au fost mai multe persoane care au bătut-o, nu cunoștea pe nimeni.” a spus avocata Alina Vicol, la Antena 3.

 

”Nu a plecat niciodată cu gândul de a nu se întoarce. După bătaie pe care a primit-o în parcare, a plecat în Costa Rica, unde a stat imobilizată la pat. Acel accident era, de fapt, bătaia din parcare. Au fost niște lovituri... o femeie de 50 de kilograme vă dați seama cum a suportat și rezistat. A fost pusă pe jos și lovită cu picioarele. Se punea problema unei intervenții la coloană” a mai explicat avocata.  

Sursa: Antena3 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii