Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri de ultimă oră Drama prin care trece Becali la Poarta Albă

ro

20 Jan, 2015 16:45 2601 Marime text
De mai bine de un deceniu Becali investeşte la Steaua. A cheltuit zeci de milioane de euro şi a scos pe măsură din club. Steaua i-a adus lui Becali imagine, i-a adus bani, dar i-a adus şi necazuri, prin cazul Valiza. Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali nu va mai ţine mult de Steaua şi că ar putea chiar s-o vândă.

Fostul şef al Ligii motivează această posibilă decizie prin dorinţa lui Gigi Becali de a avea o stabilitate mai mare. Tunurile imobiliare nu mai au aceeasi forţă comparând cu perioada 2000-2007, înainte de criza, iar patronul Stelei ar putea căuta mai multă linişte, informează sport.ro.

„Gigi şi-a făcut damblaua. A avut noroc de bani toată viaţa. Mai dă 2-3 tunuri şi după nu mai are din ce să construiască Steaua. Viitorul Stelei va fi că va fi vânduta de Becali. Nu acum, dar în anii următori. Se satură şi el de câte necazuri îi dă Steaua", a spus Dumitru Dragomir la DolceSport.

Pentru Gigi Becali, principalul obiectiv în prezent este calificarea Stelei în grupele  Champions League ale sezonul viitor. Ratarea Ligii în acest an a reprezentat o pagubă puternică pentru bugetul clubului.

Sursa: sport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii