Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezastru! Verificări ale inspectorilor CJPC Constanţa în staţiunea Eforie Nord. Ustensile ruginite şi alimente nesigure pentru consum (galerie foto+video)

ro

29 May, 2018 10:46 6716 Marime text
Comisarii CJPC Constanţa au luat cu asalt staţiunea Eforie Nord. Acţiunea s-a desfăşurat sâmbătă, 26 mai a.c.

Primul restaurant vizat a fost Benida. Comisarii au dispus oprirea temporară de prestări servicii a unităţii până la remedierea deficienţelor. Restaurantul a fost amendat cu 10.000 lei amendă pentru produse nesigure, lipsa cântarului şi proceduri periculoase.

Al doilea restaurant Eficient a primit o amendă de 10.000 lei şi s-a dispus de asemenea oprirea temporară de prestări servicii a unităţii până la remedierea deficienţelor. Ciorbele au fost retrase de la consum şi distruse împreună cu alte materii prime. În total 42 kilograme de alimente au fost distruse. În 2017, restaurantul a primit consiliere de la CJPC Constanţa, spune comisarul şef adjunct al CJPC Constanţa Horia Constantinescu.

Comisarii au descins şi la terasa Rubi unde s-a dispus oprirea temporară de prestări servicii a unităţii până la remedierea deficienţelor. şi o amendă de 10.000 lei. 14,85 kilograme de produse cu potential periculos au fost distruse. Anul trecut terasa a primit sancţiuni similare însă nu a remediat deficienţele, potrivit comisarul şef adjunct Horia Constantinescu.

Shaormeria Shaormania a fost şi ea vizată de controalele CJPC Constanţa. Shaormeria a primit o amendă de 5.000 lei pentru proceduri şi produse cu potential periculos iar unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor.

Un fast-food cu preparate din peşte a primit o sancţiune în valoare de 10.000 de lei pentru condiţii si produse cu potenţial periculos. Totodată, unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficienţelor.

Potrivit comisarul şef adjunct Horia Constantinescu, opt unităţi au fost închise temporar. Amenziile cumulate au fost în valoare de 70.000 de lei.

Sursă foto-video: CJPC Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii