Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deţinuţii de la Poarta Albă au oferit flori şi mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor din cadrul ISU Constanţa

ro

02 Mar, 2015 15:14 978 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost vizitat în această dimineață de un grup de persoane private de libertate. Activitatea s-a desfășurat la solicitarea Penitenciarului Poarta Albă și a avut drept scop îmbunătăţirea nevoii de incluziune socială resimţită la nivel de individ.



În acest sens, cu ocazia sărbătoririi Mărţişorului, câteva dintre persoanele private de libertate de la Secţia exterioară Valu lui Traian, au oferit doamnelor din cadrul ISUJ Constanţa obiecte specifice, confecţionate manual de către aceştia.



„Este greu să trăieşti închis, să nu ai libertate de mişcare şi să fi condiţionat de limite. Pentru unii dintre ei, aceasta a fost prima ieşire după aproximativ 20 ani de detenţie. A fost greu şi pentru ei şi în acelaşi timp emoţionant. Mă bucur că darurile simbolice oferite de către aceştia au adus un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor instiuţiei dumneavoastră”, a precizat coordonatoarea activitaţii din partea Penitenciarului Poarta Albă, Georgeta Penu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii