Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținute de frații Micula, două hoteluri din Olimp, de vânzare

ro

29 Dec, 2015 07:14 2434 Marime text


























Două hoteluri mari din Olimp, Slatina şi Craiova, ar putea fi scoase la vânzare la începutul anului viitor.

Proprietari sunt oamenii de afaceri Viorel şi Ioan Micula care vor să obţină cel puţin şase milioane de euro pe domeniile de la malul mării.

Două dintre hotelurile- simbol ale staţiunii Olimp în perioada comunistă -Slatina şi Craiova- au fost cumpărate în 2003 de fraţii Micula, în urma unor licitaţii organizate de Ministerul Turismului. Hotelul Slatina are 225 de camere, piscină în aer liber şi se întinde pe aproape două hectare. Hotelul Craiova este ceva mai mic, are 163 de camere duble şi 5.000 de metri pătraţi de teren. În ultimii 12 ani hotelurile au rămas neschimbate, nu s-au făcut modernizări importante şi au tot două stele. Aflate la malul mării şi chiar în centrul staţiunii, cele două hoteluri ar putea avea la finalul lunii ianuarie un nou proprietar.

O evaluare făcută la cererea firmei care deţine hotelurile arată că preţul minim cu care pot fi vândute cele două domenii de la malul mării este 6 milioane de euro.

În ultimii ani, nicunul dintre cele 12 hoteluri deţinute pe litoral de fraţii Micula nu au avut profit, arată un raport oficial al Autorităţii de Supraveghere Financiară,

Slatina şi Craiova sunt în această perioadă în conservare. Cu toate că sunt vechi, au pereţi scorojiţi şi buruieni la intrări, hotelierii cred că investiţia ar fi profitabilă.

Sursa: digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii