Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Detalii șocante O tânără din Constanța, terorizată de soț după ce a anunțat că vrea să divorțeze

ro

11 Jan, 2014 12:27 1953 Marime text
O femeie în vârstă de 25 de ani, din Constanţa, a depus o plângere la Secţia 5 Poliţie Constanta prin care a sesizat faptul că după ce a decis să promoveze acţiunea de divorţ la Judecătoria Constanţa, soţul său – S. Iulian, a devenit din ce în ce mai irascibil, ameninţând-o.

De asemenea, femeiea a mai sesizat faptul că, la data de 05.08.2013, S. Iulian a luat-o şi a urcat-o cu forţa în maşina personală, ulterior, mergând în zona comunei Cumpăna pe malul canalului Marea Neagră, ameninţând-o că dacă nu se va împăca cu el, o va arunca în canal. Polițiștii Secției 5 au deschis o anchetă, iar din cercetările efectuate, au rezultat că cele sesizate se confirmă. Astfel, la data de 12.12.2013, s-a dispus începerea urmăririi penale privind pe S. Iulian pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj și nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, care, la data de data de 19.12.2013, a fost reţinut, prin dispoziția Judecătoriei Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Conform anchetatorilor, femeia a fost amenințată de mai multe ori de soț. Mai mult decât atât, susțin polițiștii, cel arestat i-ar fi trimis peste 170 de mesaje pe telefonul mobil și ar fi încălcat prevederile unui ordin de restricție emis de judecători.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii