Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deszăpezire fără licitaţie în Vrancea. De asta o fi trimis Nicuşor Constantinescu utilaje?

ro

17 Feb, 2012 11:15 2281 Marime text

zapada-utilaje-drumuri.jpgStarea de alertă instituită de autorităţi în Vrancea este o adevărată mană cerească pentru firmele care au venit cu utilaje de deszăpezire în judeţ, cunoscând fiind faptul că într-o astfel de situaţie nu se mai organizează licitaţii publice.

Potrivit Adevărul de seara de Focşani, până ieri, în Vrancea au sosit 111 utilaje din mai multe judeţe, care se alătură celor aproximativ 50 de utilaje care au contracte de deszăpezire pentru drumurile naţionale şi judeţene.

Majoritatea utilajelor au fost trimise de Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, prin grija directă a preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, Vega Galaţi, firmă abonată la bani publici în Vrancea, dar şi firma Podgoria din Coteşti, aparţinând unui om de afaceri vrâncean trimis în judecată de DNA într-un dosar complementar de corupţie în care este judecat şi Marian Oprişan.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan,„în starea de alertă Guvernul are obligaţia să aloce în regim de urgenţă toate rezervele suplimentare financiare pentru îndeplinirea stării de forţă majoră".

Alte firme care au trimis utilaje în Vrancea sunt Consal River Group, Tehnologica Radion, Tracor Contrans, Tacrad sau Maroluc.

Deocamdată, nu se cunoaşte tariful pe care îl vor încasa firmele respective pentru zilele în care vor lucra în Vrancea, dar cu siguranţă preţul nu va fi unul deloc mic.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/focsani

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ely 17 Feb, 2012 11:33 UITE DE CE CEREAU EI STARE DE ALERTA IN ACESTE JUDETE NU CA LE-AR FI PASAT LOR DE ACESTI OAMENI NECAJITI.