Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Destin tragic O tânără model, căsătorită de numai trei luni, s-a sinucis din cauza bătăilor soţului!

ro

30 Mar, 2016 14:46 2711 Marime text
 
Un cuplu din India căsătorise în urmă cu doar câteva luni. Din nefericire, căsnicia lor nu s-a dovedit a fi una ca în poveşti. Soţia, o tânără model, a sfârşit prin a-şi lua viața pentru că nu mai suporta bătăile soțului.

Priyanka Kapoor Chawla a fost găsită spânzurată în casa ei, scrie Daily Mail, iar în biletul de adio pe care l-a lăsat ea a descris calvarul pe care l-a trăit alături de soțul ei. Femeia a scris că nu era lăsată să se vadă cu prietenele ei și că era bătută de fiecare dată când îi ieșea din cuvânt. Mai mult, el ar fi făcut presiuni imense pe ea și familia ei pentru a primi o sumă importantă de bani, în urma căsătoriei.

”Căsătoria cu el a fost cea mai mare greseala din viața mea. A fost o experienţă dureroasă și nu mai pot suporta bătăile", a scris tânăra în biletul de adio.


Sora tinerei a povestit jurnaliştilor că Nitin, cumnatul ei, îi făcea o curte asiduă surorii sale, iar într-o zi i-a cazut la picioarele maiei sale, adică viitoarea lui soacră, şi cu lacrimi în ochi i-a spus că va muri dacă nu se căsătoreşte cu Chawla. Părinţii fetei chiar au crezut că o va face fericită.

Ei erau căsătoriţi de numai trei luni, iar Chawla era a doua soţie pentru Nitin.
 
Soțul ei a fost arestat și este cercetat pentru presiunea pusă pe familia tinerei pentru a-i plăti o zestre mai mare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii