Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Designerul care ar fi violat o elevă timp de trei ore a reclamat procurorul de abuz în serviciu

ro

23 Oct, 2016 12:09 3402 Marime text
Decizie în cazul creatorului de modă din Iaşi, acuzat de viol asupra unei minore. După ce a reclamat-o pe procuroarea de caz pentru abuz în serviciu în dosarul său, s-a stabilit că acuzaţiile sunt nefondate. Tânărul nu se lasă însă şi contestă această decizie.

Andrei Spiridon, care a studiat la şcoli din Italia, a intrat în vizorul procurorilor anul trecut, informează România TV. O elevă olimpică a reclamat că ar fi violat-o. 

În noaptea de Craciun, Andrei Spiridon, care este fiul unui afacerist din Bârlad s-ar fi oferit să o conducă pe elevă acasă de la club. Imediat însă ce a urcat în maşina ds de lux designerul a bocat uşile şi ar fi luat-o pe elevă la bătaie. Apoi ar fi plecat în afara oraşului acolo unde ar fi violato timp de trei ore.

Tânărul a fost reţinut la mijlocul lunii ianuarie. Judecătorii au decis arest la domiciliu, apoi l-au pus sub control judiciar. Andrei Spiridon a fost trimis în judecată pentru viol şi lipsire de libertate. El l-a reclamat însă pe procurorul de caz, Simona Elena Mocanu, pentru abuz în serviciu. Mai mult, ar fi şi umilit-o pe Facebook.

De tirul acuzator nu a scăpat nici procurorul de caz despre care Spiridon spune că este o „româncă care îşi face talentul“ şi că el „acum trebuie să plătească ambiţiile şi talentele doamnei procuror“.

Anchetatorii au finalizat cercetările şi au stabilit că nu există niciun indiciu care să arate că procuroarea ar fi făcut abuz de funcţie. Nemulţumit de soluţia Parchetului, designerul a înaintat însă o plângere, care va fi soluţionată de Curtea de Apel Iaşi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii