Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deși sunt acuzați de viol, șapte tineri se declară mândri de fapta lor

ro

04 Jul, 2015 21:23 1720 Marime text
Şapte tineri din Vaslui care au violat ore în şir o elevă până la leşin şi au stropit-o cu alcool să-şi revină au scăpat de arest. Eliberaţi şi cercetaţi sub control judiciar, violatorii sfidează pe toată lumea. Unul dintre ei a declarat răspicat că este mândru de fapta sa.
La proces, la intrarea în sala de judecată, fata a dat nas în nas cu agresorii. Pentru că tânăra nu a aceptat bani ca să renunțe la proces, violatorii încearcă acum să o discrediteze şi spun că ea a fost cea care i-a ademenit, potrivit România TV. "A leșinat şi nu de plăcere. De două ori, şi nu de plăcere clar. Au spus de nenumărate ori că ea le-a cerut s-o ducă acasă, zvonuri că ea ar fi întreţinut în trecut relaţii sexuale cu mai multe persoane, lucru care nu este adevarat", a spus avocata tinerei.
Procesul este îngreunat de faptul că tinerii acuzaţi au citat martori care nu sunt în ţară. "Se stabilește data la care sunt aduşi din străinătate în România. Ceea ce se vehiculează în dosar este ideea că ar fi existat un consimţământ al părţii vătămate", a declarat avocatul tinerilor acuzaţi de viol. Potrivit România TV, deşi li s-a interzis să comunice între ei, înainte de a intra în sala de judecată, tinerii au vorbit tot timpul, ba chiar au glumit şi s-au amuzat de situaţie.

sursa foto: Romania tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii