Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Renunţă la repartiţie! Desi are casă din 2009, directorul Primăriei Constanţa, Radu Volcinschi a primit ieri repartiţie de garsonieră ANL (document)

ro

02 Feb, 2017 15:16 4871 Marime text
Fostul prefect al județului Constanța, Radu Volcinschi, care a preluat în vara anului conducerea Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța a primit repartiţie de locuinţă ANL, ieri în cadrul Comisiei de specialitate din cadrul administraţiei locale.

Cererea familiei Volcinshi pentru locuinţa ANL a fost depusă în anul 2006. Între timp, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Volcinshi, aceştia şi-au achiziţionat în 2009, prin credit de la bancă, un apartament de 68 mp în municipiul Constanţa.

Membri Comisiei de repartizarea a locuinţelor ANL contactaţi de cotidianul ZIUA de Constanţa ne-au confirmat că ieri s-a aprobat repartiţia pe numele familiei Volcinshi pentru o garsonieră în cartierul ANL din Poarta 6.

 

„După repartiţie, Radu Volcinshi trebuie să se prezinte, să precizeze dacă este de acord cu repartiţia şi să vină cu înscrisuri din care să reiasă că în acest moment nu beneficiază de o altă locuinţă. Din informaţiile care ne-au fost prezentate la comisie, din ultima verificare pe care RAEDPP o făcuse, acesta nu figura cu nici un spaţiu locativ”, ne-a declarat unul dintre membri Comisiei de repartiţie a ANL-urilor.


Oare va accepta familia Volcinshi garsoniera de la Primărie sau probabil, acesta doar a ignorat să-şi mai retragă cererea, după achiziţionarea apartamentului?

UPDATE - Radu Volcinschi a declarat că va renunţa la repartiţie pentru că între timp şi-a achiziţionat un apartament. "Cererea era depusă de acum zece ani. Uitasem de ea, mi-aţi reamintit voi. Dar iată că mi-a venit randul. Mă voi prezenta la Comisie şi voi anunţa că renunţ la repartiţie, astfel încât următorul pe listă să poată beneficia de garsonieră", a precizat directorul din cadrul Primăriei Constanţa.

Vom reveni.

Notă: În secţiunea document puteţi consutla declaraţia de avere a fostului prefect al Constanţei, Radu Volcinshi, actualul director din Primăria Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii