Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desfăşurări majore de forţe de ordine la amicalul dintre Farul Constanţa şi Steaua

ro

26 Mar, 2015 11:04 1451 Marime text
Peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal, dintre echipele FC Farul  Constanţa şi FC Steaua, informează grupare prin intermediul unui comunicat de presă remis azi redacţiei.
 
Amicalul va avea loc sâmbătă, 28 martie, pe Stadionul „Farul” din Constanţa, începând cu ora 12.00.
 
Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 11.00, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. Jandarmeria Constanţa solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Pentru prevenirea unor eventuale incidente, echipaje auto vor patrula pe principalele bulevarde şi străzi, în timpul afluirii şi defluirii publicului înspre şi de la stadion. Totodată, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul orar 11.00-14.00, în imediata apropiere a stadionului, pe sectorul cuprins de străzile  Primăverii, Ion Andreescu, Panait Cerna şi Războieni.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Sursă foto: desteptarea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii