Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Desfășurare impresionantă de forțe la Cernavodă. 15 apartamente au fost distruse de flăcări. Cât a durat intervenția pompierilor

ro

28 Aug, 2018 08:58 1150 Marime text
Timp de aproximativ 6 ore s-au luptat pompierii cu incendiul violent care a mistuit un ansamblu de locuințe din Cernavodă. Anunțată în jurul orei 21.30, intervenția a fost finalizată în jurul orei 3.15. Ulterior, o autospecială a rămas în zonă pentru a asigura zona. 

Potrivit ISU Dobrogea, a ars ansamblul ( aproximativ 15 apartamente) în totalitate pe o suprafață de 1200 mp. Cauzele care au condus la izbucnirea incendiului sunt in curs de stabilire.

La fața locului au intervenit 7 autospeciale de stins incendii ale ISU ( 3 de la Cernavodă, 2 de la Medgidia, 1 de la Călărași și 1 de la Ialomița) cu 36 de pompieri militari si 2 autospeciale de la Centrala Nucleară cu 9 pompieri civili. 

La sosirea echipajelro de pompieri incendiul se manifesta generalizat la întreaga clădire, dar din fericire toate persoanele care locuiau în ansamblul respectiv s-au autoevacuat nefiind înregistrate victime. 

Sursa foto: ISU Dobrogea

Citește și: 

Incendiu la un complex de locuinţe sociale din Cernavodă! (galerie foto + video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii