Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire neaşteptată în Portul Constanţa

ro

22 Apr, 2015 10:34 1581 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa un autoturism marca Opel, care era căutat în vederea confiscării de autorităţile din Franţa şi era condus de un cetaţean român, potrivit unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă remis azi redacţiei.
 
Descoperirea a fost făcută ieri dimineaţă, în jurul orei 07.00, în cadrul unui control efectuat de poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa. Echipa de control, aflată în zona porţii de acces numărul 5 în Portul Constanţa, a descoperit că autoturismul marca Opel Vectra cu numere de Franţa, condus de un cetăţean român de 48 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, este căutat în vederea confiscării  de către autorităţile din Franţa, din data de 01.03.2013.
 
La cercetări, bărbatul în cauză a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul i-a fost încredinţat, în urmă cu aproximativ o lună de zile, de o rudă pentru a-l folosi, se mai arată în comunicatul citat. Totodată, din cercetări a mai rezultat faptul că ruda conducătorului auto a achiziţionat autoturismul de la o persoană necunoscută fără a cunoaşte faptul că acesta a fost declarat furat.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 1.800 de euro, la sediul Grupului de Nave Constanţa în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt.

Sursa foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii