Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire macabră. Un bărbat dispărut de câteva zile de acasă a fost găsit decedat în apropierea unui pârâu

ro

18 Jan, 2019 13:25 1206 Marime text
Trupul neînsufleţit al unui bărbat, ce prezenta multiple muşcături de animale, a fost descoperit lângă un pârâu din apropierea localităţii Sântă Măria, procurorii cercetând în prezent dacă între acestea şi decesul victimei există o legatură de cauzalitate, informează Agerpres.ro

"În data de 15 ianuarie, Poliţia a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 60 de ani, din comuna Sânmihaiu Almaşului, a plecat de acasă, luni, 14 ianuarie şi nu s-a mai întors. În urma verificărilor efectuate de poliţisti, bărbatul a fost găsit decedat lângă un pârâu, la periferia localităţii Sântă Măria. Pe corpul victimei au fost identificate multiple muşcături de animale. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea efectuării necropsiei", a precizat vineri, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. 


Potrivit sursei citate, urmează a se stabili dacă muşcăturile provin de la de câini ori de la animale sălbatice, precum şi dacă între acestea şi decesul victimei există o legatură de cauzalitate sau moartea a survenit din alte cauze, cazul fiind cercetat de procurori din cadrul Parchetului Jibou. 

Certificatul constatator al decesului, emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj, precizează ca şi cauză a decesului insuficienţa acută cardio-respiratorie, hipotermie profundă, prin expunere prelungită la temperaturi scăzute şi plăgi multiple pe gambe, membrele superioare, membrele inferioare, posterior şi excoriaţii torace. 

Sursa: Agerpres.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii