Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire la frontieră. Ce au găsit polițiștii de frontieră într-un autoturism condus de un cetăţean din Republica Moldova

ro

13 Jul, 2019 15:46 1239 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați au descoperit ascunsă, în interiorul unui autoturism, condus de un cetățean din Republica Moldova, cantitatea de 4.000 de grame de chihlimbar.

Potrivit Poliției de Frontieră, în data de 12 iulie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Șivița – județul Galați, un autoturism marca Chrysler Voyager, condus de cetățeanul B.I, din R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în semiaripile din spate ale autoturismului, 45 de pietre de chihlimbar, cu o greutate totală de 4.000 de grame.

„Bărbatul a declarat că intenționa să transporte pietrele de chihlimbar în Turcia în vederea valorificării.

Întreaga cantitate de chihlimbar, în valoare de 4.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă” - au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii