Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire incredibilă a polițiștilor la perchezițiile domiciliare. Bărbat, arestat preventiv

ro

03 Oct, 2018 16:09 1083 Marime text
O cultură outdoor de cannabis a fost descoperită de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Hunedoara, în urma a trei percheziții efectuate la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
 
Poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Hunedoara, au efectuat, la data de 2 octombrie a.c., trei percheziţii domiciliare, pe raza județului Hunedoara, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
 
Din investigații a reieșit că un bărbat, împreună cu tatăl său, ar fi organizat o cultură ilicită outdoor de cannabis. Plantele ar fi fost recoltate şi apoi oferite spre vânzare pe raza localităților Deva şi Şoimuş.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor.
 
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar în cursul acestei zile, Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 Totodată, tatăl acestuia este cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi fapte.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii