Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la suspecți de trafic de substanţe cu efect psihoactiv. Ce au găsit polițiștii la locuințele suspecților

ro

25 Sep, 2018 21:08 963 Marime text
Un număr de nouă persoane din judeţul Giurgiu au fost conduse la audieri şi cantitatea de 120 de grame de substanţe cu efect psihoactiv a fost confiscată, marţi, de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Giurgiu, a informat Inspectoratul judeţean de poliţie, citat de Agerpres.ro. 

"Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Giurgiu, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat zece percheziţii domiciliare în judeţul Giurgiu, nouă persoane fiind conduse la audieri. În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în perioada februarie-august 2018, acestea ar fi comandat, prin intermediul internetului, diferite cantităţi de substanţe cu efect psihoactiv pe care le-ar fi primit pe nume fictive. Substanţele ar fi fost ulterior vândute pe raza judeţului Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.


Pe parcursul documentării activităţii infracţionale, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 120 de grame de substanţe cu efect psihoactiv.

Activitatea a fost efectuată cu sprijinul Poliţiei Municipiului Giurgiu şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii