Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor. Ce au depistat oamenii legii

ro

18 Oct, 2017 19:22 1286 Marime text
Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale și ai Serviciului de Investigații Criminale din Timiş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au ridicat un pistol, arme albe, precum și mai multe bijuterii, în urma a 12 percheziţii efectuate azi dimineață, la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor.
 
La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Direcţiei de Investigaţii Criminale și ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, au efectuat 12 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor.
 
Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă și șantaj, fapte ce ar fi fost comise pe raza municipiului Lugoj.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un pistol tip airsoft, arme albe ( cuțite, săbii, macete), precum și mai multe bijuterii.
 
13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.
 
La activități au participat și luptători S.I.A.S..
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii