Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mascaţii au intervenit în en gros Descinderi de amploare la comercianţii de legume

ro

11 Jul, 2015 08:59 1916 Marime text
 
Mai multe descinderi au loc în această dimineaţă la comercianţii de produse agro-alimentare într-un complex en gros din Piteşti. Zece percheziţii au loc la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie.

Peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale- Inspectoratul General al Poliţiei Române, efectuează percheziţii de amploare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi cămătărie. Sâmbătă, 11 iulie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, împreună cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, efectuează 10 percheziţii în judeţul Argeş, dintre care 5 la locuinţele unor persoane şi 5 la sedii ale unor societăţi comerciale.

Acţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite că, în perioada 2013-2015, ar fi cauzat un prejudiciu de peste 500.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul agro-alimentar şi cămătărie.

Activităţile beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acţiune participă şi jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii