Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR Ion Stelian, în audienţă la Ministerul Energiei pentru situaţia apei calde

ro

29 Sep, 2018 16:17 4037 Marime text

Deputatul USR Ion Stelian va ajunge luni dimineață la Ministerul Energiei pentru a sta de vorbă cu ministrul Energiei Anton Anton despre situaţia apei calde din municipiul Constanţa.

Redăm mai jos mesajul postat de deputatul Ion Stelian:

"Constanța s-a întors în Evul Mediu!

De ieri întregul Municipiu Constanța se spală la ibric, cu apă încălzită la aragaz, din pricina incompetentei și nepăsării politicienilor și funcționarilor angajați pe pile prin companiile de stat.

Electrocententrale Constanța SA a sistat furnizarea de apă caldă în tot municipiul, cu motivarea unor restanțe la plată din partea RADET. Primăria și RADET se disculpă, spunând că nu există restanțe și aruncă vina pe Ministerul Energiei în subordinea căruia își desfășoară activitatea Electrocententrale Constanța SA.

Vom vedea în curând cui aparține vina, cine minte.

Până atunci, însă, trebuie găsită urgent o soluție. Manevrele politice pe pielea și pe sănătatea oamenilor sunt criminale. A mai ținut un individ oamenii în beznă și în frig și nu a ieșit tocmai bine!

Ca atare, m-am adresat astăzi direct premierului României și ministrului energiei pentru a se implica personal în rezolvarea urgentă a problemei și le-am solicitat totodată câte o audiență.

Luni dimineață trec pe la Ministerul Energiei să stau de vorbă cu dl. ministru Anton Anton. Sper să fie la serviciu.

Îndrăzniți să credeți că ne întoarcem în Epoca de Aur, dacă nu luăm atitudine!", a scris Ion Stelian pe pagina sa de Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marian 01 Oct, 2018 17:51 Din pacate aceste vizite protocolare nu rezova nimic, pentru binele oamenilor.Toate termoficarile sunt in insolventa sau faliment.Specialistii in insolventa nu au obligatia si nici nu stiu ,sa rezolve problemele termoficarii.Insolventa este o gaselnita a guvernelor de 28 de ani ,care nu au facut nimic sa rezolve termoficarile si astfel sa scape de raspunderi.Cine are timp timp sa citeasca proiectul strategiei energetice, va vedea ca infara unor lozinci pentru congresele PCR,nu este nici-o propunere concreta privind rezolvarea termoficarilor.Daca nu se va reorganiza sectorul productiei energiei electrice si termice, cu bonusuri de cogenerare si subventii ,problemele termoficarii se vor adancii in fiecare an,pana se va ajunge sa se incalzezasca oamenii la soare(nu la panouri solare) si sa aiba noroc sa treaca un rau prin apropriere pentru a face o baie.Personal nu vad cine are interesul, din cei care ne conduc sau ne vor conduce , sa reorganizeze sectorul productiei.
  • Stefan 29 Sep, 2018 19:06 Si uite din cauza asta vor fi votati USR. Pentru ca se implica tocmai de acolo de la Bucuresti, fara alte obligatii.