Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Mircea Roşca, eliberat şi plasat în arest la domiciliu

ro

25 Jan, 2015 16:32 1486 Marime text
Deputatul PNL Mircea Roşca, arestat preventiv în luna noiembrie pentru de trafic de influenţă după ce ar fi intervenit în favoarea unui văr al său şi a unui om de afaceri care l-a denunţat, a fost eliberat şi plasat în arest la domiciliu, în urma unei decizii a instanţei supreme, potrivit Antena 3.
 
Mircea Roşca, în vârstã de 40 de ani, este membru al PNL din 1997, iar din 2011 conduce filiala judeţeană Prahova a PNL, fiind deputat la primul mandat, ales în colegiul Valea Prahovei.
 
Roşca a fost arestat preventiv pe 20 noiembrie 2014. Deputatul a fost reţinut, pe 19 noiembrie, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti, unde a fost adus de anchetatori în urma percheziţiilor făcute, timp de şase ore, la locuinţa sa din Comarnic, judeţul Prahova.
 
Deputatul PNL este acuzat de trafic de influenţă după ce în 2011, când era vicepreşedinte al PNL Prahova, a cerut de la un om de afaceri, care l-a denunţat la DNA, 20.000 de euro pentru a interveni la preşedintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, şi la alţi membri ai Consiliului Local Azuga pentru ca firma denunţătorului să dobândească terenuri în oraş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii