Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PDL Mihai Boldea, implicat în escrocherii imobiliare. Şi un cetăţean din Mangalia este pe lista lui

ro

18 Mar, 2012 02:59 1586 Marime text

Mihai Boldea esteun personaj extrem de controversat la Galaţi, în calitatea sa de avocat fiind implicat în procese care au ajuns în cercetarea Parchetului General sau al DIICOT, pentru că prin probe dubioase sau falsuri se încerca acapararea unor imobile ce aparţineau Primăriei sau unor persoane fizice.

Un alt caz, cu un fals revendicator asistat de Mihai Boldea, este cel în cazul imobilelor de pe str Eroilor 1 şi Domnească 55, ajuns în cercetarea DIICOT din ianuarie 2008.

Potrivit romanialibera.ro, în acel caz, Boldea l-a asistat pe un oarecare Virgil Melisatos, persoană cu identitate incertă din Mangalia ce revendica imobilele de pe str Eroilor nr 1 şi Domnească nr 55. La dosar a fost depus un „act de notorietate" din 1936, conform căruia familia Melisatos ar fi deţinut la acea vreme imobilul de str Domnească nr 55 şi imobilul „de pe str Eroilor nr 1". Strada Eroilor se numea în acea perioadă „Codreanu", căpătând numele de „Eroilor" după 1990. Nici imobilul de pe Domnească 55 nu putea fi cel din actul de notorietate, pentru că numerotaţia pe strada respectivă fusese schimbată în anii 50, când au fost construite blocurile din centrul Galaţiului.

Citeşte mai departe AICI.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii