Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Florin Gheorghe vorbeşte despre „cea mai sugestivă dovadă a incapacităţii de guvernare a USL”

ro

29 Oct, 2013 10:25 1083 Marime text
„Deputatul PDL Florin Gheorghe salută faptul că, la rectificarea bugetară operată de Guvernul Victor Ponta, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a primit fonduri, în valoare de 23 de milioane de lei, pentru asigurarea acţiunilor de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale şi a celor transmisibile de la animale la om”, se menţionează într-un comunicat de presă.
„Ştiţi cum e cu trezitul în ceasul al XII-lea!? Mai bine mai târziu decât niciodată! Mă bucur că semnalul de alarmă pe care l-am tras în urmă cu peste o săptămână a primit răspuns de la Guvern. Domnul Ponta şi domnul Constantin ştiu că, dacă nu ar fi procedat aşa cum le-am cerut, Uniunea Europeană ar fi interzis exporturile de carne din România pe un termen nedefinit. Cu toate acestea, simpla alocare a sumelor nu îmi spulberă definitiv această teamă! Sper ca pesta porcină să fie monitorizată şi eradicată definitiv prin fapte, nu doar prin vorbe şi sume alocate la rectificări!”, susţine deputatul Colegiului 10.
În ceea ce priveşte celelalte componente ale rectificării, deputatul PDL Florin Gheorghe este de părere că „este cea mai sugestivă dovadă a incapacităţii de guvernare a USL”: „Parcă economia creştea în 2013? Nu aşa se lăuda Guvernul? Că atunci când economia va creşte USL va împărţi bunăstare către români. Nu aşa stăteau lucrurile? Sincer, nu am mai întâlnit guverne care, atunci când economia creşte, să opereze rectificări bugetare negative ... şi ştiţi foarte bine că la rectificare au fost sacrificate, din nou, investiţiile publice. Sacrificarea investiţiilor va avea rezultatele cunoscute şi de un student de liceu: locuri de muncă mai puţine, creştere economică mai mică, venituri bugetare mai mici. În fine. Aceasta este spirala  în care ne-a băgat USL şi incompetenţa sa la guvernare”, explică parlamentarul constănţean într-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii